Politika privatnosti1.Odgovorni i opšte napomene

1.1 U nastavku ćete biti informisani o nameni privatnih podataka, koje budete ostavili na sajtu www.mojanekretnina.rs u daljem tekstu MojaNekretnina, vlasništvo kompanije MOJI OGLASI doo (u daljem tekstu: MojiOglasi), sa sedištem u Beogradu, Matični broj 21828661. Privatni podaci koje MojaNekretnina koristi su: E-mail adresa i opciono ime i prezime korisnika, kako bi MojaNekretnina mogla lakše da stupi u komunikaciju sa korisnicima.

1.2 MojaNekretnina koristi u cilju povećanja bezbednosti podataka korisnika i njihove zaštite, SSL konekcuju za šifrovanje komunikacije sa korisnicima. Sigurnu konekciju možete uspostaviti unošenjem "htts://" fraze pre same web adrese sajta.

2. Koji podaci se čuvaju prilikom posete našem veb sajtu?

2.1 MojaNekretnina čuva informacije o korisnicima, koji koriste usluge sajta ili korisnika koji posećuju sajt. Tokom tih aktivnosti čuvaju se sledeći podaci:

Datum i vreme pristupa

Količina poslatih podataka u Bajtovima

Izvor sa kog je korisnik došao na sajt

Korišćeni pretraživač

Korišćeni operativni sistem

Korišćena IP adresa (u anonimnoj formi)

3. U koje svrhe MojaNekretnina koristi podatke korisnika?

3.1 Registracija i prijava na MojuNekretninu Ovi podaci pomažu sajtu MojaNekretnina da poboljša vaše korisničko iskustvo. Kao registrovani koristnik imate pristup na većem broju stranica, koje nistu dostupne u neautorizovanom pristupu. Kako biste koristili ove dodatne funkcionalnosti, neohpodno je da sačuvamo i obradimo Vaše podatke. Sa ovim uslovima se slažete prilikom registracije.

3.2 Saglasnost za korišćenje podataka na sajtu Kada se registrujete kao korisnik i ulogujete na sajt, saglasni ste da se sačuvaju, obrade i koriste vaši lični podaci prema Dokumentu o poverljivosti podataka. Podaci o korišćenju našeg sajta nakon registracije će biti sačuvani i to: Trajanje posete Traženi, pregledani i stanovi koje ste sačuvali Vaše kretanje na sajtu Izvor sajta sa kog dolazite